Percussion on Tour

                                           Percussion on Tour

Percussion On Tour, ofwel POT genoemd in de wandelgangen, is een slagwerkgroep die in 2011 is ontstaan uit de slagwerkgroep van drumfanfare Het Wapen van Maassluis. Heden ten dage bestaat de groep uit 5 heren en 1 dame. Deze slagwerkers wilden iets meer dan alleen het spelen op een kleine trom.

Onder leiding en coaching van de instructeur Ronald Boumans, zelf lid van Circle Percussion, werden de eerste stappen gezet naar een programma. In eerste instantie bedoelt om samen met twee andere groepen een theatershow te maken, echter beide andere groepen moesten helaas afhaken. De POT-groep ging door. Na een eerste theatershow van ongeveer 30 minuten is de groep nu een nieuw programma aan het ontwikkelen. Daarin brengen zij een gevarieerd programma op diverse instrumenten en met een komische inslag.

Met de groep zijn er al diverse optredens gedaan maar nog steeds is men op zoek naar andere slagwerkgroepen waarmee slagwerkconcerten kunnen worden gedaan. En eventueel op uitwisselingsbasis. De groep kan ook geboekt worden als intermezzo bij uw concerten.

Boek ons via onze manager Rob v. Marrewijk, r.marrewijk@gmail.com of 010-5921417

Onze instructeur

Sinds 25 oktober 2016 is Michiel de Boer (1981) de nieuwe muzikaal leider van onze vereniging.

Michiel is michiel-de-boervan huis uit trompettist en heeft op de diverse conservatoria van Groningen, Zwolle, Utrecht en Amsterdam gestudeerd voor trompet lichte muziek, trompet lichte muziek lead, trompet klassiek en orkestdirectie HaFa. Naast zijn studie heeft hij ook veel masterclasses gevolgd voor zowel trompet/jazz als directie. In de afgelopen jaren heeft Michiel de Boer zich meer gericht op het organiseren van muziek evenementen.

Het bestuur van de FurieToeters is dan ook zeer verheugd dat Michiel de nieuwe muzikaal leider is geworden. Wij hopen met hem een mooie toekomst voor onze club op te bouwen.

 

 

Sponsor jouw sponsordoel gratis

Met SponsorKliks kunt u nu zelf een financiële bijdrage leveren aan jouw sponsordoel, zonder dat het u een cent extra kost!

Reserveer een restaurant online via Dinnersite.nl of bestel online een pizza via o.a. Thuisbezorgd en jouw sponsordoel ontvangt geld in de clubkas.
Via de categorieën boven in het menu kunt u tevens bij diverse webwinkels bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar jouw sponsordoel. En nogmaals, het kost u niets extra!

Wilt u jouw sponsordoel ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat u voortaan uw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van onze club, www.furietoeters.nl en klik op het logo van Sponsorkliks. Vul het sponsordoel’de FurieToeters’in en kies daarna uw webwinkel. Voor u een kleine moeite, voor jouw sponsordoel directe inkomsten. Stelt u zich eens voor wanneer alle leden dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die jouw sponsordoel een warm hart toedragen.

Hoe werkt het?

Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van jouw sponsordoel. Of u nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of u gaat via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, u betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert jouw sponsordoel hier direct van!

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.