Furietoeters

Lid worden

Lid worden van een club is altijd een grote stap. Om die drempel zo laag mogelijk te maken nodigen we u in eerste instantie uit om eens te komen kijken en luisteren en sfeer te proeven. 

Wanneer het u bevalt, kunt u contact opnemen met een van onze altijd aanwezige bestuursleden.
Wat houdt een lidmaatschap in? Ten eerste zeggen we altijd dat u vrijwillig lid wordt, maar dat een lidmaatschap niet vrijblijvend is. Daarmee bedoelen we dat er ook wat van de leden verwacht wordt als aanwezig zijn bij lessen, repetities en optredens, thuis repeteren en medewerking bij andere activiteiten van de vereniging. Hieronder staat alles nogmaals beschreven.

Contributie

Als u beslissing heeft genomen zullen we u inschrijven. De eerste maand van de lessen of repetities is geheel gratis. Een zogenaamde snuffel maand. U kunt dan altijd nog beslissen of u door gaat of stopt. Ook bij de muziekschool zijn enkele proeflessen mogelijk.
Na deze maand met proeflessen gaat u contributie betalen:
De maandelijkse contributie excl. Leskosten is:
 € 10,00 voor leerlingen (maximaal 2 jaar)
 € 12,50 voor leden
 € 11.50 kortingstarief bij meerdere leden uit een gezin, thuiswonend.
 De contributie en/of lesgelden moeten een maal per maand worden voldaan.

Interne Leskosten
Een half uur les kost € 18,75. Er kan gekozen worden voor privéles of voor les met meerdere (maximaal drie) personen. In dat geval wordt de prijs gedeeld. Kinderen kunnen ook lid worden van de muziekschool. De kosten hiervoor kunt u nazien op de website van muziekatmaassluis.

Muziek instrument en kleding

Bij de FurieToeters krijgt u een slagwerkinstrumenten, trommelstokken, oefen-pad en/of blaasinstrument in bruikleen. We verwachten van onze leden dat ze verantwoordelijk met onze instrumenten omgaan. Bij einde lidmaatschap moet het instrument heel en schoon worden ingeleverd. Wanneer na beëindiging van het lidmaatschap kosten voor eventuele reparatie ontstaan, zullen deze aan het oud-lid in kwestie worden doorberekend.

De kleding van de FurieToeters bestaat op dit moment uit twee polo’s, een in oranje en een in wit, een gilet dat over de polo’s gedragen kan worden, een veelkleurige boerenkiel, Tiroler en zwarte Pieten kleding en een blauwe jas. Dit alles wordt gedragen op een donker blauwe spijkerbroek en eigen schoenen. Bij optredens die als ‘concert’ worden aangeduid verwachten we zwarte schoenen onder de spijkerbroek. Spijkerbroek en schoenen moeten leden zelf aanschaffen. Polo’s, gilet, boerenkiel en Tiroler en zwarte Pietenkleding worden in bruikleen verstrekt. Bij Tiroler en zwarte Pieten kleding is eigen kleding ook toegestaan.

En misschien nog meer?
Ja, want naast repeteren en optreden organiseert de vereniging ook een maandelijkse bingo om de financiën op peil te houden. Om dit draaiende te houden hebben we regelmatig behoefte van kaartjes, verkopers, barmedewerkers en andere hulpen. Voor scholieren kan dit gebruikt worden als maatschappelijke stage. Barmedewerkers moeten 18 jaar of ouder zijn en ze moeten in het bezit zijn van het diploma Sociale Hygiëne of een training hiervoor hebben bijgewoond.
De bingo wordt gehouden op elke derde zaterdag van de maand en vier keer per jaar ook op de vijfde zaterdag van de maand. Een bingoagenda kunt u op deze website terugvinden.

Heeft u zin gekregen? Vul het formulier in” ja ik wil lid worden “en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bestuur / contact

Daan van der End
secretaris@furietoeters.nl
Ger Osephius
penningmeester@furietoeters.nl 

Locatie

Repetitie adres:
Het Muziekgebouw
Dr. Albert Schweitzerdreef 477
3146 TA Maassluis
Telefoonnummer: 010 5903388

Repetitie avond

Repetities op dinsdagavond van 19:45 – 22:00 uur

Boekingen

I. van der Graaf – 06 83694887 – manager@furietoeters.nl
B  Vijfvinkel – 06 30383333 – manager@furietoeters.nl

Deze website gebruikt cookies u kunt alles na lezen op onze   Privacy pagina