Lid worden?

Lid worden van een club is altijd een grote stap. Om die drempel zo laag mogelijk te maken nodigen wij u in eerste instantie uit om eens te komen kijken en luisteren en sfeer te proeven.

Wanneer het u bevalt kunt u contact opnemen met een van onze altijd aanwezige bestuursleden.
Wat houdt een lidmaatschap in? Ten eerste zeggen wij altijd dat u vrijwillig lid wordt maar dat een lidmaatschap niet vrijblijvend is. Daarmee bedoelen wij dat er ook wat van de leden verwacht wordt als aanwezig zijn bij lessen, repetities en optredens, thuis repeteren en medewerking bij andere activiteiten van de vereniging. Hieronder staat alles nogmaals beschreven.

Contributie.
Als u beslissing heeft genomen zullen wij u inschrijven. De eerste maand van de lessen of repetities is geheel gratis. Een zogenaamde snuffelmaand. U kunt dan altijd nog beslissen of u door gaat of stopt. Ook bij de muziekschool zijn enkele proeflessen mogelijk.
Na deze maand met proeflessen gaat u contributie betalen:
De maandelijkse contributie excl. Leskosten is:
 € 10,00 voor leerlingen (maximaal 2 jaar)
 € 12,50 voor leden
 € 11.50 kortingstarief bij meerdere leden uit één gezin, thuiswonend.
 De contributie en/of lesgelden moeten éénmaal per maand worden voldaan.

Interne Leskosten
Een half uur les kost € 18,75. Er kan gekozen worden voor privé les of voor les met meerdere (maximaal 3) personen. In dat geval wordt de prijs gedeeld. Kinderen kunnen ook lid worden van de muziekschool. De kosten hiervoor kunt u nazien op de website van muziekatmaassluis.

Muziekinstrument en kleding:
Bij de FurieToeters krijgt u een slagwerkinstrumenten, trommelstokken, oefenpads en/of blaasinstrument in bruikleen. Wij verwachten van onze leden dat zij verantwoordelijk met onze instrumenten omgaan. Bij einde lidmaatschap moet het instrument heel en schoon worden ingeleverd. Indien na beëindiging van het lidmaatschap kosten voor eventuele reparatie ontstaan, zullen deze aan het oud-lid in kwestie worden doorberekend.

De kleding van de FurieToeters bestaat op dit moment uit twee polo's, een in oranje en een in wit, een gilet dat over de polo's gedragen kan worden, een veelkleurige boerenkiel, tiroler- en zwarte Pieten kleding en een blauwe jas. Dit alles wordt gedragen op een donker blauwe spijkerbroek en eigen schoenen. Bij optredens die als ‘concert’ worden aangeduid verwachten wij zwarte schoenen onder de spijkerbroek. Spijkerbroek en schoenen moeten leden zelf aanschaffen. Polo's, gilet, boerenkiel en tiroler- en zwarte Pietenkleding worden in bruikleen verstrekt. Bij tiroler en zwarte Pieten kleding is eigen kleding ook toegestaan.

En misschien nog meer?
Ja, want naast repeteren en optreden organiseert de vereniging ook een maandelijkse bingo om de financiën op peil te houden. Om dit draaiende te houden hebben we regelmatig behoefte van kaartjes verkopers, barmedewerkers en andere hulpen. Voor scholieren kan dit gebruikt worden als maatschappelijke stage. Barmedewerkers moeten 18 jaar of ouder zijn en zij moeten in het bezit zijn van het diploma Sociale Hygiëne of een training hiervoor hebben bijgewoond.
De bingo wordt gehouden op elke derde zaterdag van de maand en vier keer per jaar ook op de vijfde zaterdag van de maand. Een bingo agenda kunt u op deze website terugvinden.

Heeft u zin gekregen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.