Furietoeters

Heeft u het naar uw zin gehad met onze evenementenband schrijf dan een leuke review. 
Geef ons niet alleen de sterren *****, maar schrijf ook uw persoonlijke review waarom u het zo naar uw zin heeft gehad.

Onze rating google review 4,9
5/5
UITSTEKEND
15 recensies op
priscilla spithoven
priscilla spithoven
2023-09-04
De Furietoeters Een traan, een lach, alles wat binnen dit clubje mag. Een woord, een gebaar, wij zijn er voor elkaar. Een tegenslag of een moeilijke tijd, gezamenlijk voeren we de strijd. Een hand, een knuffel, een troostend woord, dat is iets wat binnen dit clubje hoort. Dit clubje is een hecht iets, iets wat je nooit verliest. Zo weet je dat je nooit alleen staat, je dus nooit alleen door het leven gaat. Liefs Pris
Beau
Beau
2023-08-28
Me favoriete plek om te zijn 🎺
Jolanda Pols
Jolanda Pols
2023-08-28
Op 26 augustus de 80 jarige verjaardagen gevierd van mijn schoonouders. Als verrassing de furietoeters uitgenodigd. Het was een ontzettend leuk optreden en heel gezellig. Langer gespeeld en gebleven zodat ook de kleinkinderen nog even een "optreden" konden weggeven. Voor een stuk gezelligheid kan je de furietoeters uitnodigen!
Patricia van der Meer
Patricia van der Meer
2023-03-07
Altijd in voor een feestelijk optreden
Ron Hazenbosch
Ron Hazenbosch
2023-02-19
Gisteren de Furietoeters wederom op "bezoek" gehad. Buiten had er iets meer pit in gemogen ..... binnen speelden ze het dak er af ... top. Goeie aanvulling gehad qua bezetting ook .
Miranda Buijs
Miranda Buijs
2023-01-18
Enorm trots op deze club. Elk optreden is weer een feestje
Patrick Sterrenburg
Patrick Sterrenburg
2022-12-19
Gezellige club met leuke diverse optredens. Van carnaval tot koningsdag tot sinterklaas en oktoberfest en kerst. Niets is te gek voor ons.
Mieke Gadellaa
Mieke Gadellaa
2022-12-17
De furietoeters kwamen op mijn werk spelen voor de bewoners. Ze vonden het geweldig. Gingen dansen op de muziek en helemaal uit hun dak. Aanrader en volgend jaar gaan we ze zeker weer uitnodigen.
Sophia Media
Sophia Media
2022-12-17
De furietoeters zijn inmiddels al jaren de vaste event band tijdens de Sinterklaasintocht van het Sophia Kinderziekenhuis en naar alle tevredenheid. Zij zorgen voor elk kind een stralende glimlach. Dank jullie wel! Gr. Annelies Eventmanager Sophia Media

Bestuur / contact

Daan van der End
secretaris@furietoeters.nl
Ger Osephius
penningmeester@furietoeters.nl 

Locatie

Repetitie adres:
Het Muziekgebouw
Dr. Albert Schweitzerdreef 477
3146 TA Maassluis
Telefoonnummer: 010 5903388

Repetitie avond

Repetities op dinsdagavond van 19:45 – 22:00 uur

Boekingen

I. van der Graaf – 06 83694887 – manager@furietoeters.nl
B. Vijfvinkel – 06 30383333 – manager@furietoeters.nl

Deze website gebruikt cookies u kunt alles na lezen op onze   Privacy pagina