Furietoeters
Daan van der end

Sociale hygiëne en instructie sociale hygiëne

Daan van der end

Share This Post

Sociale hygiëne en instructie sociale hygiëne

Het is al diverse malen besproken maar nu gaat het toch echt gebeuren. Op zaterdag 19 en 26 maart wordt van 10.00 – 12.00 uur tweemaal de instructie Sociale Hygiëne gehouden. Daarbij wordt toegevoegd een keuken en kassa instructie. 

Voor iedereen die barwerkzaamheden verricht is het helaas vereist dat je in het bezit ben van het diploma sociale hygiëne of de instructie hiervoor hebt doorlopen. Sociale hygiëne gaat niet over schoonmaken maar over hoe we met elkaar om moeten gaan in een horeca gelegenheid. Vooral wat uw rechten zijn indien het een keer verkeerd gaat en hoe u situaties kunt herkennen voordat het verkeerd gaat. 

Wij doen daarom een beroep op alle leden van 18 jaar en ouder om aan de SH-instructie mee te doen. Nu staan iedere week dezelfde mensen achter de bar maar op het moment dat deze uitvallen, hebben we nu weinig mensen die de bar over mogen nemen. Dat maakt het soms lastig en is extra belastend voor de personen die nu dus altijd aanwezig moeten zijn. Het mooiste zou zijn als iedereen die niet in het bezit is van het diploma de instructie zou doen zodat we bij ziekte of vakantie van het vaste personeel we snel andere mensen in kunnen zetten. 

Meld je dus aan en meld ook indien je de instructie wel wilt doen maar niet op een van de twee dagen aanwezig kunt zijn. Inschrijven kan bij Daan of Jolanda of via info@furietoeters.nl.  

More To Explore

Blog

Marathon Maassluis 22-01-23

Dit jaar was de start van de halve marathon gewoon in januari en dat betekend doorbikkelen. Nadat de marathon vorig jaar verplaatst moest worden naar

Blog

Zeventiger jaren party 07-01-23

Op 7 januari hadden we onze jaarlijkse nieuwjaarsreceptie. Deze keer werd besloten om het eens een keertje anders te doen. Na alle ellende van de

Bestuur / contact

Daan van der End
secretaris@furietoeters.nl
Ger osepius
penningmeester@furietoeters.nl 

Locatie

Repetitie adres:
Het Muziekgebouw
Dr. Albert Schweitzerdreef 477
3146 TA Maassluis
Telefoonnummer: 010 5903388

Repetitie avond

Repetities op dinsdagavond van 19:45 – 22:00 uur

Boekingen

A. Wiedmann – 06 2145 0401 – manager@furietoeters.nl
M. Boshoven – 06 1140 4466 – manager@furietoeters.nl

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.