Koningsdag 27-04-2018

Dit jaar stonden er voor ons op Koningsdag 2 optredens op het programma.
Als eerste werden we rond half 11 verwacht bij Oranjevereniging Sperwerstraat, alwaar het al gezellig druk was.
Spelletjes, lekkere hapjes, Rad van Fortuin, er was voor iedereen was wils. En natuurlijk met ons.
Al snel zat de stemming er goed in, en toen ook het zonnetje nog doorbrak, was de feestvreugde compleet.
Na een drankje genuttigd te hebben waren we voor een tweede keer aan de beurt, en ook toen liep het gesmeerd. Ongeveer rond 12 uur sloten voor dit jaar de Sperwerstraat af, en hopen dat we dit volgend jaar ook weer op het programma hebben staan.

Na een rustige middag, voor de meeste van ons, zouden we die avond voor het eerst de lampionnenoptocht van Rozenburg begeleiden. Aangezien een aantal van ons het niet meer red om deze afstanden te lopen had de oranjevereniging voor vervoer gezorgd.
Met zijn allen op een marktkar. Deze afgezet met dranghekken, probeerde we het ons zo comfortabel mogelijk te maken. Nico achterop, de trompetten boven op de wagen en de rest van ons er tussen in. Het was even passen en meten, maar toen we dan ook allemaal zaten, ging het best wel. Ondertussen hadden de kinderen zich achter de wagen verzameld en kon om 21.00 uur de stoet vertrekken. De chauffeur stuurde ons behendig door de kleine straatjes en zo rond 21.45 kwamen we weer op het beginpunt aan. Ondanks dat we met een kleine ploeg waren, was het muzikaal een hartstikke leuk optreden, en willen we graag volgend jaar terug komen.

Bedankt allemaal.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.