“After Christmas Party”2018

Afgelopen november werd er in het repetitieweekend besloten dat we nog een gezellige avond zouden houden in het gebouw in december. Dit om de vloeibare restanten op te maken van dit weekend. Het werd een After Christmas Party op 28 dec. Georganiseerd door Angelique, werden er lootjes getrokken, en een lijst opgemaakt, dat iedereen een gerechtje zou maken. 

Zo rond 19.00 uur was iedereen binnen, en kon onze gezellige avond beginnen. Werkelijk iedereen had zich enorm ingezet. Niet alleen met het eten, maar de dresscode was Dressed to Impressed, en ook dat was goed gelukt. 

Nadat de meeste mensen voldaan waren van het eten, werden de kado’s uitgepakt. Ook dit was een groot succes. Voor een ieder was er wel iets leuks, soms met en soms zonder gedicht. 

De enige domper op de avond was, dat we hoorde dat ons maatje Paul Rek was opgenomen in  het ziekenhuis. Paul onze gedachten zijn bij jou en je familie. 

Het feestje ging door tot in de kleine uurtjes en was zeker voor herhaling vatbaar. Iedereen alvast een hele prettige avond en op naar een goed, gelukkig, gezond en muzikaal 2019

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.