Koningsdag 2019 deel 2

Op 27 april waren te gast bij Oranjevereniging Rozenburg om ook daar de lampionnenoptocht kleur en klank te geven. Ook hier was het maar de vraag of de weergoden ons gunstig gezind waren. Rond half 9 was iedereen verzameld en was het ook hier weer met man en macht proberen om iedereen zo comfortabel mogelijk op ons vervoermiddel te krijgen. Deze keer een open platte kar. Dus hopelijk bleef het droog.

Zo rond 21.00 uur ging de optocht van start en hadden zich aardig wat kinderen met ouders achter onze kar verzameld. Ook hier zat de stemming er weer goed in. Af en toe druppelde het wat, maar ach….. als dat alles was….

Halverwege de tocht ging dan toch de hemel open, maar ondanks dat bleef de stemming er goed in zitten. Het enige jammere is dan wel , dat wanneer je een blaasinstrument bespeelt er net zoveel water in blijft zitten als wat je eruit gooit.


Zo rond 22.00 uur waren we weer terug op het beginpunt, en uiteraard was het toen weer droog en zat het ook dit jaar er voor ons weer op. Ook dit was een optreden dat we volgende jaar weer met liefde zullen doen. Tot volgend jaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.