Sint in Stadshart Maassluis

Op 1 december waren we te gast in het Stadshart van Maassluis om daar de Sint muzikaal bij te staan. Het was koud en nat, en dat resulteert er dan ook in dat er buiten weinig mensen te vinden waren. Echter in het Sinterklaashuis was het een gezellige drukte. Nadat we om half 1 begonnen waren, liepen we richting het Sinterklaashuis waar we dan ook vrolijk door de pieten ontvangen werden. Door onze vrolijke muziekdeunen bleven er gelukkig toch ook mensen staan.

We zette onze tocht voort met een kleine rondgang over de zuid en noordvliet, waarbij we wederom eindigde in het Sinterklaashuis. Daar haalde we Sint even weg om een kleine versnapering te gaan nuttigen bij Monsieur Paul, waar het al even gezellig druk was, omdat de zaak uiteraard vol zat met klanten. Na ca. 20 minuten togen we weer naar buiten waar het  was gaan regenen. Schuilend onder de luifels van de winkels togen we toch weer richting het Sinterklaashuis, waar ondertussen ook de Sint weer gearriveerd was. Omdat het buiten toch enigszins los ging wat het weer betreft werd besloten om binnen wat nummers te spelen totdat het weer enigszins weer was opgeklaard. 

Nadat we weer droog naar buiten konden deden we nog een afscheidsronde over de vlieten en zat het optreden voor ons erop. Koud en moe maar toch voldaan sloten we deze dag af. Wellicht tot volgende jaar. 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.