Sinterklaasintocht Sophia Kinderziekenhuis

Maar het optreden waar we toch wel het meest trots op zijn, vond op 5 dec jl. plaats. Door ons optreden bij de intocht van Rozenburg, waar we werden opgemerkt door mensen van het Sophia Kinderziekenhuis, werden we gevraagd om hier de intocht te verzorgen. Het had wat voeten in aarde, maar met een toch flinke ploeg togen wij gisterenochtend rond 7.00 uur naar Rotterdam. Door sponsering van de firma Nooteboom Tours, hoefde we ons geen zorgen te maken over het parkeren daar. We kregen een busje met chauffeur en konden in alle luxe vertrekken naar Rotterdam. 

Aangekomen bij het Sophia Kinderziekenhuis werden we ontvangen door Annalies, een van de organisatoren, met koffie en b0terletter. Rond half 9 togen we naar beneden waar ook de rest van de “bende”klaar stond. Sint werd vervoerd in een heuse oude politieporche en zo gingen we in optocht richting de hoofdingang van het ziekenhuis.

Daar aangekomen was het al een gezellige drukte en togen we naar boven om binnen verder te gaan. Het was het goed druk, en we werden dan ook in alle vrolijkheid ontvangen. De reacties waren overweldigend.  Na een goed half uurtje zat het er voor ons op en konden we zeer voldaan huiswaarts keren. Ik kan toch wel zeggen dat dit optreden een heel goed einde was van deze sinterklaasperiode. Dank jullie wel iedereen.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.