Oktoberfest MVV

Op 12 oktober jl. wat het weer tijd voor ons jaarlijkse intermezzo bij Voetbalvereniging MVV in Maasland. Het wordt bijna een traditie om ons in Tirolerkleding te hijzen en diverse optredens te mogen verzorgen bij bovengenoemde voetbalvereniging.

Deze middag verzamelde we ons om half 6 bij de club, en werden al direct voorzien van drankjes en een maaltijd. Niets is deze mensen te gek. Het liep al goed vol in de kantine, en nadat we allemaal aanwezig waren was het rond 18.00 uur tijd voor ons eerste blok. Nadat we ons door de springende menigte hadden heen gewurmt, kon het optreden beginnen. De complete kantine ging los op de klanken van Tiroler Holzakkerbump en nog meer duitse melodieen. Deze stemming zorgde er dan ook voor, dat het 1ste blok voorbij was voordat we er erg in hadden.

Terug in de kleedkamer werden we weer voorzien van een natje en een droogje, en ik moet zeggen dat verzorging hier altijd top is.

Na een goed half uur was het tijd voor het tweede blokje. Ook nu ging te tent weer compleet uit zijn bol. En dat is toch wel heel erg lekker spelen. Nadat we dit blok en nadien ook het derde blok hadden afgesloten werd het tijd om dit enthousiaste publiek voor een jaar weer gedag te zeggen, en als een malle door te gaan naar Rozenburg, waar een verrassingsoptreden hadden.

Dit optreden is altijd te gek en we hopen hier nog heel lang mee door te gaan.

MVV wederom bedankt voor de goede zorgen.

 

 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.