Prinsenbal de Smooksnuivers 2018

Op 15 dec. jl. was het weer zover. Het inluiden van het carnaval dmv het Prinsenbal. Het blijft voor mij persoonlijk een beetje vreemd gevoel aangezien het dan nog niet eens kerst geweest is, maar het is niet anders. Enfin, 15 dec. was het hier in Rozenburg bij de Smooksnuivers feest. Het prinsenbal van dit jaar vond plaats, op een nieuwe locatie. De oude locatie heeft helaas afgedaan, en dat zorgde ervoor dat de Smooksnuivers een nieuwe locatie moesten zoeken. Deze hebben zij gevonden in het de hal van AV Indus, de handbalvereniging hier in Rozenburg. Om half 9 zou het feest van start gaan, maar toen we daar aankwamen was het feest al in volle gang.

Voorafgegaan door Prins Ron de I en zijn gevolg zorgde we voor een vrolijke noot terwijl de uitgenodigde vriendenverenigingen hun opwachting maakte. Het was een drukke boel, en aangezien deze ruimte wat kleiner was, dan de vorige, was het af en toe wat inschikken. 

Nadat alles binnen was, nam de DJ het weer van ons over en zat de stemming er al snel goed in. Afwisselend met de DJ speelde we 4 blokjes met vrolijke noten, en toen zat rond half 1 het er voor ons weer op. Op naar het grote carnaval op 2 maart.

 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.