Jaarlijkse bbq en begeleiding eindexamenkandidaten Revius Lyceum Maassluis.

 

Op zondag 30 juni hadden we weer onze jaarlijkse bbq. Gelukkig was het niet zo heet meer als de dagen ervoor, en zo rond 18.00 uur kwam iedereen binnen gedruppeld. De bbq stond al aan en er was weer genoeg te eten. Het bleef nog lang gezellig in het gebouw. 

 

 

Sinds enkele jaren begeleiden wij de eindexamen kandidaten naar hun diploma uitreiking. Ook dit jaar was dit weer het geval. Echter kwamen er nu de leerlingen van de Mavo bij. Maandag 1 juli verzamelden we ons rond half 7 bij de Mavo op het Kastanjedal, om daar rond 7 uur de leerlingen te begeleiden. In een kleine stoet begaven we ons naar de aula, waar het optreden er voor ons al weer snel op zat. Na nog een nummer te hebben gespeeld en uiteraard Lang zullen ze leven te hebben gespeeld, wat het voor ons klaar. Dit was een kort maar krachtig optreden.

Voor de dinsdag stonden de leerlingen van het VWO op het progamma. We verzamelde ons zoals altijd rond kwart voor 7 bij het gebouw van Inblik, waarna we in een vrolijke stoet richting de Koningshof liepen. Daar aangekomen werden de leerlingen vrolijk verwelkomd door vrienden en familie en werden ze door ons naar binnen begeleid. Nadat ze onder de klanken van Lang zal ze leven de zaal in waren gelopen speelde we nog een nummer en zat het optreden er voor ons weer op. 

Op de woensdag wat het de beurt aan de Havo leerlingen van het Revius College. Ook hier werden de leerlingen vrolijk verwelkomt door vrienden en familie en sloten we ons optreden ook weer af in de Koningshof met de klanken van Lang zullen ze leven.  Voor dit jaar zit het er weer op. Op naar volgend jaar. Iedereen van harte gefeliciteerd met het behaalde examen.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.