Repetitieweekend Otterloo, 2-3-4 november 2018

Eindelijk was het zover. Na ruim 3/4 jaar voorbereiding togen we dan afgelopen vrijdag met zijn allen naar Otterloo. We hadden accommodatie de Veldschuur afgehuurd, waar genoeg ruimte was voor ons allemaal. Nadat we allemaal waren binnen gedruppeld, werd het uiteraard tijd om het weekend  in te luiden. Het werd een gezellige avond. De volgende dag om 8 uur was het echter al weer tijd om allemaal eruit te komen voor het ontbijt en om rond 10 uur te gaan beginnen met de 1e repetitie van dat weekend. Op het programma stonden wat nieuwe nummers waaronder ook twee nieuwe sinterklaasnummers. Zo rond 11 uur was het tijd voor een bakkie koffie waarna we aan het tweede gedeelte begonnen. Het was er koud, dat wel, maar muzikaal ging het prima. 

Zo rond kwart over 12 had Jolanda de lunch voor ons klaar en konden we eigenlijk gelijk aanschuiven. Nadat iedereen zijn buikje vol had, werd het even tijd voor een uurtje relaxen. Het was koud, maar prachtig weer, dus werd er door een groot gedeelte gekozen voor een kleine wandeling om de lunch te laten zakken.  

Om twee uur werd de repetitie weer hervat, en na twee uur flink doorblazen zaten ook de laatste twee blokken erin. Om 4 uur was het tijd om te stoppen, om na enige tijd Michiel uit te zwaaien die ergens anders nog een klusje had, en om de tafel te dekken. Het werd tijd om de bakplaten aan te doen, en onder de partytent ontstond een gezellige drukte rond de platen.  Het eten werd echter toch binnen gedaan waar ook onze kok Paul Rek de kip stond te braden en er ook nog even voor zorgde dat het brandalarm afging. Kip in olie rookt nou eenmaal. Nadat iedereen verzadigd was, en de boel weer was opgeruimd, zakte iedereen een beetje in. Het eten en de warmte binnen hadden zijn werk gedaan. Totdat onze Michiel weer terug kwam. Er werd wat gezellige kerst muziek opgezet, ja u leest het goed, kerstmuziek, en iedereen kwam weer bij. Werd een hele gezellige avond. 

Ook de volgende ochtend waren de sporen hiervan nog goed te zien. Echter was iedereen er weer op tijd bij en konden we wederom om 10 uur beginnen met de laatste repetitie van het weekend. Om nog even flink de puntjes op de  spreekwoordelijke i te zetten werden alle blokjes nog even doorgelopen en ook de sinterklaasnummers en zette we er rond kwart over 12 een punt achter. Wederom had Jolanda voor een heerlijke lunch gezorgd en konden we aanschuiven.  Nadat we daarna met zijn allen ons verblijf hadden opgeruimd, werd het tijd om afscheid te nemen van elkaar en toog iedereen huiswaarts.  Een weekend om op terug te kijken en wie weet volgend jaar weer. 

Bedankt iedereen. 

 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.