Kerstmarkt Maassluis/Prinsenbal Rozenburg

Dit jaar zouden we voor het eerst een kerstoptreden doen. Dit op de kerstmarkt in Maassluis op 14 dec. Toen we echter op de markt kwamen bleek de kerstmarkt een dag later te zijn, en waren wij er om het winkelende publiek vast in de stemming te brengen. Het nadeel was wel, dat het enorm slecht weer was, dus waren er weinig mensen op straat.

Dat hield ons echter niet tegen om toch rond 13.00 uur te beginnen, en als het maar enigszins droog was, bleven er toch wat mensen staan. Na zo’n goede 3 kwartier konden we even warm worden bij cafe de Waker en terwijl het buiten met bakken naar beneden kwam, zat de stemming er bij ons goed in.

 

Na onze warmop pauze, werd het even droog en togen we weer naar buiten. Het was in ieder geval een goede manier om onze kerstnummers even door te nemen die we ook een week later ten gehore zouden brengen op ons kerstconcert.

 

Helaas bleek het weer ons toch niet goed gezind. Na 1 nummer verplaatste we ons onder de luifel van de Waker, waar we dicht bij elkaar kropen om toch onze nummers te spelen.

Ondanks het enorm slechte weer klonk het niet slecht en bleef ook de stemming er goed in zitten. Toen echter rond half 4 echt de hemel openbrak, vonden we het welletjes en zijn we afgetaaid naar huis. Hopelijk volgend jaar, wel op de kerstmarkt en hopelijk ook droog.

=========================================================

14 december 2019. Prinsenbal Smooksnuivers.

Nadat iedereen weer was opgedroogd, en bijgekomen was het tijd voor ons avondoptreden. Ook dit jaar zorgde we weer voor de vrolijke noot bij CV de Smooksnuivers in Rozenburg. De opening van het seizoen dmv het Prinsenbal wordt echt een traditie voor ons. Rond 20.00 uur verzamelde we ons bij de Smooksnuivers, waar het feest al in volle gang was. Het was een enorm drukke en koude dag geweest, dus we moesten ons er wel even doorheen werken. Echter na het eerste blok, zat ook hier de stemming er weer goed in. Na 3 blokken te hebben gespeeld, was het dan rond 24.00 uur echt tijd om onze bedden op te zoeken. In deze weken was het ook best verwarrend.

Carnaval-Sinterklaas-Kerst-weer carnaval. Ik wist op een gegeven moment niet meer wat voor muziek ik op mijn instrument moest zetten. Maar we hebben het met heel veel plezier gedaan.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.