Optreden bij Dorst Mijdrecht 21-04-2018

Afgelopen zaterdag 21 april waren we te gast bij vriendenvereniging “Dorst”uit Mijdrecht. Dit beloofde een hele gezellige avond te worden.
Samen met ”Blaasvaak”uit Odijk, de “Damstampers”uit Amsterdam en de “Blaasknarren”uit Leidschendam en uiteraard Dorst uit Mijdrecht waren we van plan om er een flink feest van te maken.

Aangekomen na een toeristische rit, in Mijdrecht, werden we hartelijk ontvangen, en na ongeveer een uur kon het feest van start gaan.
Uiteraard geopend door Dorst, volgde de dweilorkesten elkaar snel op. De stemming zat er al snel goed in. Na ons 1ste optreden, konden we even flink op adem komen, want het was er binnen flink warm. Na de pauze zo rond 22.50 was het tijd voor ons tweede optreden, en hadden we gekozen voor de nieuwere nummers. Nadat we klaar waren met “Leef” werd Jodeljump ingezet door Paul en dit liep zo goed, dat de rest eigenlijk vanzelf ging.
Uiteraard sloten we af met “het Dondert en het Bliksemt” en ondanks dat Patrick deze keer niet op de tafel stond, was het plezier er niet minder om.

Om kwart over 11 sloten we ons optreden af en konden we onze spullen inpakken. Zo rond kwart over 12 togen we allemaal weer huiswaarts en konden we terug kijken op een mooie gezellige avond. Dit is zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt iedereen.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.