Optreden weekend 16-7-2018/17-7-2018

Afgelopen zaterdag mochten wij de verjaardag van Mevr. Bakker uit Maassluis opluisteren.

Deze krasse dame mocht haar 100ste verjaardag vieren en uiteraard gaven wij daar met plezier gehoor aan.

Zo rond 3 uur klonken de eerste klanken en kwamen de feestvierders een voor een naar buiten. Na een goede 20 minuten gespeeld te hebben en uiteraard Lang zal ze leven te hebben gezongen,  kregen we binnen nog een versnapering, en konden we na een goede 45 minuten  met een goed gevoel huiswaarts keren.


Afgelopen zondag waren we te gast bij de Karperhoeve aan de Zuidbuurt in Maassluis.

Dit jaarlijks terug kerende evenement wordt altijd druk bezocht, en ondanks dat het weer ons enigszins in de steek liet, waren er genoeg bezoekers en zat de stemming er al snel in.

Na bijna een half uur spelen, hielden we even pauze en kregen we een drankje aangeboden. Na de pauze was er nog tijd voor een aantal nummers en aangezien het weer slechter werd, sloten we af rond 3 uur en togen we richting het Muziekgebouw waar we met zijn allen nog een gezellige bbq hadden. Al met al een heel druk, maar heel gezellig weekend waar we met plezier op terug kijken.

Het is ook voor ons nu bijna vakantie, en als u ons nog wilt zien optreden, kan dit nog op 3 en 4 juli voor het Revius college in Maassluis, waar we de eindexamenkandidaten muzikaal binnen halen.

 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.