Carnaval Monnheim 12-2-2018

Na het carnaval in Rozenburg te hebben afgesloten stonden we maandagochtend 12 februari al vroeg op de bus te wachten om naar Monnheim te gaan. Daar waren we voor de 3de keer uitgenodigd om mee te lopen in de carnavalsstoet. ’s Morgens om 8 uur vertrokken we vanuit Schiedam deze keer, om eerst nog een andere vereniging op te pikken, zodat we met een overvolle bus aan kwamen in Monnheim.

Nadat ook onze Riksja’s gearriveerd waren, togen we naar het startpunt van de stoet. Het was even wennen voor onze chauffeurs van de Riksja’s, maar het sturen ging Koen, Joep en later ook Maurice prima af. Toppie gedaan jongens. Ook tevens nog even een bedankje aan Ton, die weer geheel belangeloos, deze Riksja’s heeft opgehaald.

Nadat we aangekomen waren op het startpunt en onze Zugleider gedag hadden gezegd, kon de stoet van start gaan. Het zonnetje kwam door, en ook muzikaal mochten we zeker niet klagen. Het publiek aan de kant was flink aanwezig en zorgde ervoor dat de stemming er goed in bleef. Na ongeveer een kilometer of 5 was de route aan het eind, en gingen we met zijn allen terug naar de bus. Het was koud, iedereen was moe, maar de stemming zat er wel in. Nadat ook onze medemuzikanten terug gekeerd waren en zich weer hadden omgekleed gingen we terug richting Nederland. Ook in de bus zat de stemming er goed in. Zo rond 21.00 uur reed de bus Schiedam weer binnen en namen we afscheid van onze medereizigers. Moe maar voldaan toog iedereen weer naar huis.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.