Sinterklaasintocht Rozenburg 25-11-2017

Nadat we de week ervoor Sinterklaas hadden verwelkomd in Maassluis, was het nu de beurt voor Rozenburg. Gelukkig niet zo vroeg als in Maassluis, maar toch op tijd verzamelde we ons in de Schans in Rozenburg alwaar we wederom werden omgetoverd tot een ware zwarte pietenband (met dank aan de mensen van cv de Smooksnuivers). Toen iedereen weer een “fris kleurtje”had togen we met zijn allen in een geblindeerde bus en gingen we richting Maassluis.
Van daaruit met de pont over waar Sinterklaas al onder luid gezang van een hele hoop kinderen werd ontvangen. Toen dan ook het paard van Sinterklaas gearriveerd was, zette de stoet zich in beweging richting het centrum van Rozenburg.
Bij de molen werd door Sinterklaas het zwarte pietenhuis geopend en nadat we met zijn alleen een kleine rondtour over het Raadhuisplein hadden gedaan togen we met het hele spul richting de Nieuwe Schans waar ’s middags het Sinterklaasfeest plaats zou vinden. Sinterklaas werd daar al opgewacht door een hoop kinderen en nadat we daar nog een aantal nummers hadden gespeeld, was het voor de zwarte pietenband klaar.
Moe maar voldaan togen we naar huis. Ook hier zeggen we :
TOT VOLGEND JAAR SINTERKLAAS.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.