A4D Zuidland 1-6

Donderdag 1 juni toog een grote ploeg naar Zuidland, gelegen op Voorne-Putten. Voor een aantal van ons een zeer onbekend gebied. Zuidland is een dorpje van bijna 6000 inwoners en maakt deel van de gemeente Nissewaard. Klein en gezellig zullen we maar zeggen. Zuidland wordt daar ook wel Sland genoemd. We waren ruim op tijd in het dorp en al wachtend op de lopers van de avondvierdaagse kon men het toch niet laten om even te spelen voor een dame die in cafeetje Slandsbakkie haar 80e verjaardag zat te vieren met familie. Na een lang zal ze leven ging het hek van de dam en speelden we bijna een half repertoire weg. Het werd alleen maar gezelliger. Rond 8 uur werden de lopers dan verwacht op het pleintje voor het cafeetje en dus werd er van ons verwacht dat we daarbij zouden spelen. In de stoet liepen ook nog twee muziekverenigingen mee.
De lopers gingen dansend door de straat. Toen bijna iedereen voorbij was hebben we het optreden afgesloten met, hoe kan het ook anders, ’tDondert’ en zo kwam er een einde aan een leuk optreden.
En we hebben ondertussen ook vernomen dat de uitnodiging voor 2018 ook al weer bijna rond is. Een teken dat we het goed gedaan hebben.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.