Groot carnaval Rozenburg zh 25-2

Zaterdag 25 februari werd het groot carnaval gehouden op Rozenburg. Net als vorig jaar was het de bedoeling dat we met de club eerst naar het Raadhuisplein zouden lopen want daar werd de sleutel van Smookenburg overhandigd aan de carnavalsvereniging De Smooksnuivers. Om half een werd er buiten opgesteld voor de tocht door de Emmastraat naar het centrum. Deze keer ging Albert met de auto naar het centrum want we zaten niet te wachten op een tweede struikelpartij. Het lopen en spelen ging ons goed af ondanks dat we ook deze keer nog wel wat mensen misten. Omdat we veel beter wisten wat er ons te wachten stond, konden we het leuk maken. Er was veel meer belangstelling voor de sleuteloverdracht dan in 2016 dus het was lekker druk. Wel stond er een berg wind wat ten goede kwam aan de ballonnen die door de kinderen werden opgelaten. Na een korte rondgang door het centrum belandden we onder koepel en daar hebben we nog enkele nummers gespeeld. Een gezellige boel. Deze keer werden we voor de wagen van de Prins gezet en ging het weer naar de Tempel der Zotheid, De Schans.
De kindermiddag werd heel erg goed bezocht en rond 4 uur moesten we nog een stukje spelen. Daarna volgde een lange pauze tot half 9 in de avond. Die pauze werd goed besteed in de huizen van Miranda, Angelique of thuis of bij de plaatselijke horeca. In ieder geval waren we op tijd terug en kon het feest beginnen. Het was niet zo druk maar de mensen die er waren deden goed mee op deze avond.
Met twee setjes spelen was het leuk en met een tevreden gevoel keerden we allemaal weer huiswaarts om uit te rusten voor de tocht naar Duitsland.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.